start-icon
neverland
event

Лава

Вълнуващо приключение в зони за игра на закрито, което съчетава забавление с физическа активност. Децата могат да се насладят на предизвикателството да пресекат „лавата“ подова настилка без докосване, насърчавайки тяхното решаване на проблеми, стратегическо мислене и социални умения. С интерактивното си естество, играта стимулира когнитивното развитие и насърчава честната игра и добрите маниери сред децата, като същевременно осигурява незабравимо изживяване в зоните за игра.

event

Игрален прожектор

Предлагат иновативна форма на забавление в зоните за игра на закрито, предоставяйки по-ангажиращо и визуално изживяване в сравнение с традиционните игри. Тези технологии създават уникална игрова атмосфера чрез различни теми на играта, които се харесват на деца, тийнейджъри и възрастни. Игрите включват образователни елементи, съчетавайки учене и забавление за подкрепа на когнитивното развитие. Груповите дейности, включени в тези игри, насърчават работата в екип и подобряват социалните умения. Контролираната среда на проекционните игри в зоните за игра гарантира безопасно и приятно изживяване. Освен че насърчават физическата активност, тези игри стимулират умствената дейност. Като цяло проекционните игри подобряват зоните за игра на закрито чрез осигуряване на безопасна, контролирана и забавна среда, която отговаря на разнообразните интереси и възрастови групи.

event

Стрелбище

Балонът за стрелба е иновативно решение, което съчетава технология за проекция и геймърски компютър, за да създаде уникално и завладяващо изживяване. Съсредоточени около целта игри: Действието в тези игри се върти около уцелването на проектирани цели. Специални сензори откриват вашите изстрели и ги отразяват в играта. 20 различни игри: Балонът за стрелба разнообразява вашето удоволствие от играта с избор от 20 различни игри. Режим мултиплейър и режим един играч: Можете да се състезавате с приятели или да се насладите на самостоятелно забавление. Лесни за използване въздушни пушки: Бутонните въздушни пушки позволяват лесно насочване благодарение на тяхната свободна мобилност. Мощен процесор: Подкрепен от мощен процесор, Ball Shoot гарантира гладко и приятно гейминг изживяване. Персонализиране: Настройте игралната зона според вашата тема или цветовете на марката.

event

Въздушния лабиринг

Комбинирайте игралната конзола с живия батут, за да подобрите детското забавление и любопитство. Малките топки навигират през прозрачните тръби, образувайки лабиринт, преди да се върнат в зоната за игра, като същевременно развиват двигателните умения. Конзолата отговаря на международните стандарти за безопасност, осигурявайки спокойна среда за игра на родители и деца.

event

Стена за катерене

Стената за катерене е вълнуваща и предизвикателна атракция, предлагаща забавно и физически натоварващо изживяване за катерачи от всички нива на умения. Проектирана с множество маршрути за катерене с различна степен на трудност, тя позволява на участниците да подобрят своите катерачни умения и увереност в сигурна среда. Стената включва удобни захвати, надвеси и боулдъри, които помагат на катерачите да развият своята сила, гъвкавост, баланс и координация, като същевременно насърчават чувството за постижение и работа в екип. Независимо дали сте начинаещ, опитен катерач или семейство, което търси забавно занимание, стената за катерене предлага вълнуващо и полезно изживяване за всички.

event

Вълшебното кълбо

Вълшебното кълбо, задължително допълнение към зоните за малки деца, предлага радостта от пускането на цветни, жизнени топки във въздуха. Потребителите могат магически да контролират движенията на топките в небето с ръцете си, позволявайки им да се наслаждават на очарователните моменти на това магическо преживяване. Безкрайният огледален ефект подобрява чудесата на вашите творения, превръщайки всеки момент в необикновена експедиция. Украсен с пленяващ дизайн и хипнотизиращи LED светлини, това приключение става още по-омагьосващо. Потопете малките деца в свят на чудеса с Вълшебното кълбо, където радостта от пускането на цветни, жизнени топки във въздуха се среща с магията да можеш да ги контролираш с ръцете си. В капана на този причудлив опит всяко движение се отразява безкрайно, създавайки атмосфера на постоянно чудо и вдъхновявайки въображението на младите умове.

event

Футболна арена

Футболният мач предлага вълнуващо изживяване за футболни ентусиасти, независимо от сезона. Провежда се на специално проектирано футболно игрище и включва сензорни конзоли с четири различни дупки за добавяне на елемент на конкуренция. Тази игра позволява на футболните ентусиасти да практикуват спорта през цялата година, насърчавайки социалната интеграция и физическата активност в забавна и енергична среда.

event

Владетелят на танци

Предизвикайте приятелите или семейството си в приключение, изпълнено със скорост, прецизност и координация. Играта Lord of Lights, предназначена за 2 играчи, ви кани да се състезавате за контрол над мигащите LED светлини, появяващи се на конзолата. Целта е проста, но вълнуваща - бързо докоснете и угасете светлините, за да спечелите точки. Играчът, който успешно улови повече светлини от своя опонент в рамките на определен период от време, става победител в играта. Подходяща както за деца, така и за възрастни, тази вълнуваща игра гарантира оспорвано и приятно състезание за всички участници.

event

Кораба лабиринт

Големият син кораб лабиринт е цветна и завладяваща атракция, която предизвиква участниците да навигират през сложна мрежа от коридори, използвайки остроумие и стратегическо мислене. Лабиринтът е боядисан в ярко синьо, създавайки жизнена и приветлива атмосфера. Състоящ се от множество пътеки с минимален брой изходи, той добавя напрежение и вълнение към играта, като същевременно насърчава критичното мислене, решаването на проблеми и търпението сред участниците. Идеален за семейства и групи приятели, търсещи забавен начин да прекарат качествено време заедно или да се състезават в приятелско съревнование, големият син кораб лабиринт предлага забавно и образователно изживяване за всички.